dieleythe-banner-vergroot

Jeugd & juniorencommissies

Zorgen voor de instructie van nieuwe leden en organiseren evenementen zoals de Galgewater Jeugdwedstrijden, het Jeugdkamp en het Zwerfkamp

merijnsoeters-8918-300x199

Technische commissie

Is verantwoordelijk voor alle aspecten van het wedstrijdroeien: het scouten van jonge talenten, de coaching van wedstrijdroeiers, de toewijzing van wedstrijdboten, de deelname aan wedstrijden en het botentransport.

Commissie ROW

Stimuleert en ondersteunt het wedstrijdroeien van veteranen, verzorgt de inschrijving voor wedstrijden en organiseert jaarlijks de Korte Vlietwedstrijden en de Onderlinge Wedstrijden.

Recreatiecommissie

Zorgt voor optimale roeimogelijkheden voor recreatieve en toerroeiers, onder andere door het organiseren van tochten en het lobbyen voor het behoud van goed roeiwater.

merijnsoeters-1795-300x120

Commissie Afroeien

Verzorgt de introductie en instructie aan nieuwe leden, neemt examens af, kent roeipermissies toe, organiseert de jaarlijkse Oars- en Scullingcursus en leidt instructeurs op.

Materiaalcommissie

Zorgt voor het onderhoud aan de vloot, repareert schades en beheert de werkplaats; adviseert het bestuur voor de vervanging van boten; organiseert de periodieke verplichte schoonmaak van boten door de leden.

historie27-300x179

Commissie Terreinen & Gebouwen

Houdt de gebouwen en het terrein in goede conditie; de Sociëteit (barcommissie), de Feestcommissie en de commissie Drijvende Tuinen vallen onder de commissie T&G

Commissie Veiligheid

De commissie veiligheid is verantwoordelijk voor het Veiligheidsbeleid op het water. Het veiligheidsbeleid is oa uitgewerkt in een Noodplan en in Instructiebladen (op de website en in de sociëteit). De commissie houdt een incidentenregister bij waardoor geleerd kan worden van wat is misgegaan. De leden zijn er verantwoordelijk voor om incidenten te melden en we roepen hen daartoe op.

De commissie is bereikbaar via diehgiliev.[antispam].@dieleythe.nl