dieleythe-banner-vergroot

Kosten en duur lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt steeds automatisch met één jaar verlengd, tenzij je vóór 1 december opzegt bij de secretaris van het bestuur, per brief of per e-mail (siraterces.[antispam].@dieleythe.nl). Je ontvangt een bevestiging van de opzegging.

De contributie voor 2024 bedraagt:
 
Senioren vanaf 25 jaar: € 315,70 (contributie € 277,20 + KNRB-bijdrage € 44,73)
Senioren t/m 24 jaar: € 273,90 (contributie € 235,40 + KNRB-bijdrage € 44,73)
Junioren (15 t/m 18 jaar): € 256,90 (contributie € 235,40 + KNRB-bijdrage € 25,12)
Jeugd (9 t/m 14 jaar): € 215,10 (contributie € 193,60 + KNRB-bijdrage € 25,12)
 
Voor het bovenstaande geldt dat wanneer een lid geen automatische incasso heeft afgegeven dat er een toeslag van € 5,- per jaar op de contributie wordt betaald.
 
Buitengewone leden: € 41,00
 
Minimale bijdrage donateurs € 44,00 

Proeflidmaatschap

Nieuwe leden betalen daarnaast € 35,- administratiekosten. Nieuwe leden zonder roei-ervaring beginnen met een proeflidmaatschap van 3 maanden. De kosten van het proeflidmaatschap bedragen € 75,- voor senioren (€ 60,- voor jeugd en junioren). Als je daarna besluit definitief lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met de verschuldigde contributie.

Let op: Het proeflidmaatschap gaat na 3 maanden automatisch over in een definitief lidmaatschap, tenzij je zelf binnen de proefperiode schriftelijk opzegt bij de secretaris van het bestuur: siraterces.[antispam].@dieleythe.nl.

Incasso

Het lidmaatschap van Die Leythe betaal je per automatische incasso. Bij inschrijving als lid vul je hiervoor een machtiging in. Je krijgt ieder jaar bericht (per e-mail) voordat de contributie wordt afgeschreven.

Overige kosten

De instructie wordt gegeven door vrijwilligers en ook voor het gebruik van boten berekenen wij geen kosten door. Dit betekent, dat aan de instructie geen extra kosten zijn verbonden.

Als je gaat deelnemen aan wedstrijden of toertochten, dan worden eventuele kosten voor inschrijving, boothuur of boottransport aan je doorberekend. Deze kosten zijn vooraf bekend.

 

Beëindiging lidmaatschap

Opzegging

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt steeds automatisch met één jaar verlengd, tenzij je vóór 1 december opzegt bij de secretaris van het bestuur, per brief of per e-mail (siraterces.[antispam].@dieleythe.nl). Je ontvangt een bevestiging van de opzegging.

Inleveren sleutel

Als je na beëindiging van je lidmaatschap je sleutel inlevert, ontvang je de € 10 borg terug:

Zet je naam en rekeningnummer (en indien afwijkend de naam van de rekeninghouder) op een briefje
Doe dit briefje samen met de sleutel in een envelop en plak ‘m dicht
Deponeer de envelop in de sleutel-brievenbus. Deze brievenbus hangt in de grote botenloods tussen de dames- en herenkleedkamer in en is gemarkeerd met een sleutelringetje.
Na enige tijd krijg je de borg teruggestort.