dieleythe-banner-vergroot

Aanmelden roeiers zonder ervaring

Nieuwe leden zonder of met weinig roei-ervaring kunnen als regel in het voorjaar lid worden (maart of april) op voorwaarde, dat er voldoende plaats is in de instructie. Na je aanmelding informeren we je binnen enkele weken over de termijn waarop je lid kunt worden. Het kan zijn dat je enige tijd moet wachten na je aanmelding voordat je lidmaatschap kan ingaan. Meld je wel zo snel mogelijk aan als je geïnteresseerd bent in een lidmaatschap, want wij nodigen nieuwe leden uit voor de introductie-avond (nieuweledenavond) op volgorde van aanmelding.

Zodra wij plaats voor je hebben in de roei-instructie word je uitgenodigd voor een nieuweledenavond waarop je kennismaakt met de Afroeicommissie. Je krijgt uitleg over de roei-opleiding, de huisregels, het verenigingsleven en –activiteiten en je maakt afspraken voor de eerste roeilessen. De aanmelding is nog geen inschrijving. Pas op de nieuweledenavond beslis je of je een (proef)lidmaatschap wilt aangaan. Pas vanaf dat moment ben je ook contributie verschuldigd.

De instructie begint met enkele lessen in de roeibak, gevolgd door wekelijkse roeilessen op het water volgens een instructierooster. Voor volwassenen zijn er in de periode april-oktober zowel op doordeweekse avonden (maandag, woensdag en donderdag) als op woensdag- en zaterdagochtend vaste instructie-uren. Op de nieuweledenavond geef je aan, naar welk instructie-uur je voorkeur uitgaat.Als je na je proefperiode van 3 maanden lid blijft, dan roei je in je instructie-uur t/m eind september en kun je vanaf oktober meedoen aan de winterinstructie (andere tijden, geen avondroeien meer, wel op zondagochtend).Voor meer informatie kun je het infoboekje volwasseneninstructie doornemen of contact opnemen de contactpersoon nieuwe leden. 

Aanmelden beginnende roeier (18 jaar en ouder)

Privacy verklaring

Velden met * zijn verplicht.


Beveiligingscode Beveiligingscode