Vacaturebank

#ActiviteitenWerkbeschrijvingTijdMeerContact
804WedstrijdroeienIndoortraining geven1 - 4 x per maand 1,5 uur oktober tot maart meer informatieIn de winter biedt Die Leythe de leden een conditietraining aan. Als trainer ga je alleen of bij toerbeurt met de groep aan de slag. Het programma ligt al voor je klaar.

Enige deskundigheid is gewenst.

Houd jij de conditie van je clubgenoten op peil?
informatieaanvraag
501AfroeienInstructie scull 1 en 2 winterseizoen
(1 oktober – 1 april)
1,5 uur per week op een vast moment. Kan eventueel op basis van 50% aanwezigheid.meer informatieNieuwe leden leren roeien en vertrouwd maken met het bootgebruik. Je stuurt een C4 boot of je fietst mee.
Als instructeur geef je vanaf de kant aanwijzingen en bedenk je oefeningen. De stuur geeft de instructies door.

Voor beginnende en ervaren instructeurs.

Ook goed voor je eigen roeitechniek!
informatieaanvraag
502AfroeienInstructie scull 1 en 2 zomerseizoen
(1 april – 1 oktober)
1,5 uur per week op een vast moment. Kan eventueel op basis van 50% aanwezigheid.meer informatieNieuwe leden leren roeien en vertrouwd maken met vaarregels en bootgebruik. In de zomer wordt er in C1 boten of in skiffs geroeid.
Als instructeur geef je aanwijzingen en oefeningen vanaf het vlot.

Voor beginnende en ervaren instructeurs.

Ook leerzaam voor jezelf!
informatieaanvraag
503AfroeienInstructie basispermissie1,5 uur per week, in overleg met je leerlingenmeer informatieNieuwe leden leren sturen en de vaarregels en het bootgebruik bijbrengen. Je vaart in een wherry door de stad. De nieuwe leden sturen om de beurt. Vanuit eenvoudige tot wat moeilijkere situaties bouw je de vaardigheden op.

Na hun examen kunnen nieuwe leden op een veilige manier het water op. Dankzij jou!
informatieaanvraag
504AfroeienCoachen voor scull 32,5 uur per week
in overleg met de roeiers
meer informatieAmbitieuze leden willen nóg beter leren roeien en het scull 3 diploma halen.
Om dat te bereiken is een ervaren coach nodig.
informatieaanvraag
505AfroeienCoachen voor oars 1,2 en 32,5 uur per week
in overleg met de roeiers
meer informatieVind jij het leuk om het oarsen in de vereniging levend te houden?
Geef je op als coach!
informatieaanvraag
301Gebouwen en terreinOnderhoud aan de botenloods, vlonder, sociëteit en terrein3 uur per week op dinsdagochtendmeer informatieOp dinsdagochtend onderhoudt een enthousiaste groep mensen onze gebouwen en alles wat daarbij hoort: installaties, schilderwerk, bestrating, plankier etc. Daarna belonen we onszelf met koffie en koek. Vind jij het leuk om te klussen? informatieaanvraag
302Gebouwen en terreinOntwikkelingen m.b.t. het roeiwater op gemeentelijk en provinciaal niveau volgenAd hocmeer informatieHeeft de gemeente plannen met ons roeiwater? Verandert er iets aan de beschoeiing? Wij volgen dergelijke ontwikkelingen voor het behoud van onze roeimogelijkheden. Dit is een taak van de commissaris gebouwen en terreinen maar hulp kan hij goed gebruiken!
Heb jij inzicht in hoe overheden werken? En kennis van infrastructuur en de vaarwegen?
informatieaanvraag
101Jeugd
(9-14 jaar)
Instructie jeugd, beginners en basis 1 x per week 1,5 uur
keuze uit meerdere momenten
meer informatieIn 10 lessen leer je onze jongste leden de beginselen van het roeien. Je geeft aanwijzingen vanaf het vlot. Daarna ga je door met de basisinstructie en leer je hen in een wherry de vaarregels en de kunst van het sturen.informatieaanvraag
102JeugdCoachen van gevorderde jeugd en begeleiden tijdens 3 à 4 wedstrijden per jaar1 x per week 2 uur, keuze uit meerdere momenten meer informatieJe fietst mee langs het kanaal en coacht de jeugd. Je hebt kennis van de roeihaal maar je hoeft nog geen coachervaring te hebben. Enthousiasme is zeker zo belangrijk!informatieaanvraag
104JeugdRijden van de botenwagen naar jeugdwedstrijdenOp afroepbasis meer informatieMet de botenwagen breng je boten naar roeiwedstrijden of het jeugdkamp.
Je hebt rijbewijs BE nodig om met de lange aanhanger te mogen rijden.

En een auto met trekhaak natuurlijk!
informatieaanvraag
201Junioren
(14-18 jaar)
Instructie geven aan beginnende roeiers1 of 2 x per week 1,5 uur
dinsdagavond en zondag eind van de ochtend
meer informatieJe leert junioren de beginselen van het roeien. Je geeft aanwijzingen vanaf het vlot of je fietst mee langs het kanaal. Je hebt kennis van de roeihaal maar je hoeft nog geen coachervaring te hebben.

Maak jij jongeren enthousiast voor het roeien?
informatieaanvraag
201Junioren Coachen van gevorderde roeiers2 x per week 1,5 uur
oktober tot mei/juni
meer informatieJe coacht langs het kanaal. Doelstellingen bepaal je in overleg met de juniorencommissie en de roeiers. Soms werk je naar een wedstrijd toe.

Kan goed in deeltijd!
informatieaanvraag
203Junioren Begeleiden van junioren naar roeiwedstrijdenPaar keer per jaarmeer informatieJe helpt met boten op- en afriggeren, je begeleidt de ploeg naar het vlot en na afloop van de race vang je de roeiers op. Het is handig als je ervaring hebt met het roeien van wedstrijden, maar ook inlevingsvermogen en een luisterend oor zijn erg waardevol.informatieaanvraag
204Junioren Organiseren en begeleiden van het jaarlijkse zwerfkamp1 week per jaarmeer informatieEen week lang roeit de groep ergens in Nederland van verblijfplaats naar verblijfplaats. De leiding verplaatst zich met auto’s. Van tevoren ga je op ontdekkingsreis om de overnachtingsplekken uit te zoeken.
Het zwerfkamp is erg populair onder onze junioren!
informatieaanvraag
205Junioren Rijden van de botenwagenOp afroepbasis meer informatieMet de botenwagen breng je boten naar roeiwedstrijden of het juniorenkamp.
Je hebt rijbewijs BE nodig om met de lange aanhanger te mogen rijden.

En een auto met trekhaak natuurlijk!
informatieaanvraag
701RecreatieToertochten ontwikkelen en organiserenFlexibel meer informatieDe recreatiecommissie werkt met een pool van mensen om tochten te organiseren en bezoekende roeiers te ontvangen en soms te begeleiden.

Zo leer je het roeiwater in en om Leiden goed kennen!
informatieaanvraag
801WedstrijdroeienCoachen van wedstrijdploegen1 tot 4 x per week, 2 uur meer informatieJe coacht een vaste ploeg, zelfstandig of met een ervaren collega. Enige kennis van roeitechniek is nodig.

Nog geen ervaring met coachen? Begin met assisteren: dan leer je de kneepjes van het vak!
informatieaanvraag
802WedstrijdroeienBegeleiden van wedstrijdroeiers bij wedstrijdenAf en toe, op afroepmeer informatieJe helpt met boten op- en afriggeren, je begeleidt de ploeg naar het vlot en na afloop van de race vang je de roeiers op. Het is handig als je ervaring hebt met het roeien van wedstrijden, maar ook inlevingsvermogen en een luisterend oor zijn erg waardevol.informatieaanvraag
803WedstrijdroeienKrachttraining geven1 of 2 x per week 1,5uurmeer informatieKrachttraining vraagt om deskundige begeleiding. Een foute techniek kan vervelende klachten opleveren.

Ruime ervaring of een achtergrond als sportleraar of fysiotherapeut is daarom een vereiste.

Programma is voorhanden.
informatieaanvraag
805WedstrijdroeienRijden van de botenwagenAf en toe een dagdeelmeer informatieMet de botenwagen breng je boten naar roeiwedstrijden en weer terug. Ook enkele ritjes zijn welkom.
Je hebt rijbewijs BE nodig om met de lange aanhanger te mogen rijden.

En een auto met trekhaak natuurlijk!
informatieaanvraag
901ROW
Roeiontmoeting met wedstrijd-element
Coachen1 x per week 1,5 uurmeer informatieJe coacht een vaste ploeg recreatieroeiers die het leuk vinden om af en toe met een ROW-wedstrijd mee te doen.

Coach-ervaring is niet nodig. Je kunt begeleiding krijgen of een opleiding tot coach.
informatieaanvraag
902ROW
Roeiontmoeting met wedstrijd-element
Opleiden en begeleiden van coaches en stuurlieden1 x per week 1,5 uurmeer informatieCoördineren, begeleiden en opleiden van coaches en stuurlieden. Heb jij coach- of stuurervaring?

Vind je het leuk om die ervaring over te dragen?

Dan is dit iets voor jou!
informatieaanvraag

Top