dieleythe-banner-vergroot

Botenschoonmaak

Het zou goed zijn als elke boot 2 keer per jaar een schoonmaakbeurt krijgt. Niet alleen ziet dat er fijner uit, maar het is ook beter voor het behoud van de boot. Dat lukt alleen als we dat met elkaar doen. Binnen 1,5 a 2 uur kan je een boot weer schoon van aanslag krijgen en blinkend in de was zetten. Lees hier wat jij kunt doen.

Zit je in de instructie?
Wacht dan op een uitnodiging aan instructieleden voor de schoonmaak van instructieboten.

Wil je een boot schoonmaken onder begeleiding, dan helpt het Cleanteam graag.
Je kunt je dan aanmelden in het Boten Schoonmaak Rooster, of je kunt contact met het Cleanteam opnemen voor een apart moment voor jullie groepje. Dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld ‘jullie’ boot willen schoonmaken tijdens jullie normale roeimoment.

 Heb je al genoeg ervaring opgedaan met boten schoonmaak?
Dan kun je zelf natuurlijk aan de slag. Neem contact op met het Cleanteam over de schoonmaak materialen. Meld je via de schade meld optie welke boot je hebt schoongemaakt? Dan weten we welke boten al zijn schoongemaakt en welke nog niet.
(We zijn nog in conclaaf over het breed beschikbaar stellen van de schoonmaakmaterialen – als we daar meer over weten wordt die informatie hier geplaatst.)

Poetsinstructie
Hierin staat uitgelegd welke stappen je doorloopt om een boot schoon te maken. 

Cleanteam
Wij, Els Cramwinckel en Ilse Schenk, zoeken nog 1 a 2 mensen die het Cleanteam willen versterken door af en toe een schoonmaak te coordineren. Iets voor jou? Mail je ons dan?

 

Het Cleanteam – maetnaelc.[antispam].@dieleythe.nl