Lidmaatschap

Die Leythe is een open, laagdrempelige sportvereniging, die zich ten doel stelt om iedereen die daarvoor gemotiveerd is goed te leren roeien en vervolgens de roeisport in wedstrijdverband of recreatief optimaal te laten beoefenen.

Het lidmaatschap van Die Leythe staat open voor iedereen van 9 jaar en ouder.

Roeien is een technische sport en daarom wordt veel tijd geïnvesteerd in de instructie van beginnende roeiers. Roeiers hebben de keuze roeien als wedstrijdsport te beoefenen – dat is mogelijk voor alle leeftijdscategorieën – of meer recreatief, waarbij ook mengvormen mogelijk zijn.

Die Leythe investeert in de leden door het verzorgen van uitgebreide instructie. Omgekeerd verwacht Die Leythe van haar leden, dat zij zich inzetten voor de vereniging, want de vereniging draait geheel op de vrijwillige inzet van haar leden.

Het aanvangsmoment van het lidmaatschap wordt bepaald door de beschikbare capaciteit in de instructie, die voor jeugd- en junioren in principe in twee perioden van het jaar van start gaat: het voorjaar (april) en het najaar (september/oktober). Voor volwassenen zonder roei-ervaring geldt dat deze alleen in het voorjaar (maart of april) lid kunnen worden. Voor aankomende leden met roei-ervaring geldt een meer flexibele instroom.

Op de pagina ‘Lid worden‘ vind je meer informatie aan over aanmelden en het begin van het lidmaatschap.

 


Ga snel naar

Agenda

Social media

Logo_Twitter_49x40 Logo_Facebook_50x50

Nieuwsarchief

Top