Recreatiecommissie

MerijnSoeters-4165

De recreatiecommissie houdt zich vooral bezig met het roeien zonder wedstrijdkarakter. Vooral? Ja want de grens is nooit sterk te trekken. Roeien is en blijft een sport: we willen ons ook recreatief inspannen. De Leidse Glipperrace bijvoorbeeld is echt een wedstrijd.
De recreatie commissie organiseert vooral langere recreatieve tochten in wherry’s en C-boten. In de omgeving en, vaak in samenwerking met andere verenigingen, elders in Nederland en het buitenland. Vaak ook komen mensen van elders bij ons. Voor meer informatie klik hier.
De recreatiecommissie bemiddelt ook als groepen mensen samen ergens een tocht willen roeien. Ook ondersteunt de commissie activiteiten van de KNRB of andere verenigingen.
Ook lobbyen voor goed roeiwater is een taak van de commissie. Nederland wordt voortdurend verbouwd door gemeenten, provincie, rijk en waterschappen. De commissie volgt dat en pleit waar nodig voor beter toegankelijk roeiwater, doorvaartbreedte en –hoogte van bruggen en meer van dat soort zaken. We werken daarbij goed samen met andere watersporters.

MerijnSoeters-1836


Ga snel naar

Weer in Leiden
9°
geheel bewolkt
Luchtvochtigheid: 93%
Windkracht: 3m/s Z
Max 10 • Min 9
10°
Za
11°
Zo
12°
Ma
11°
Di
Weer in OpenWeatherMap

Kalender

Nieuwsarchief

Social media

Logo_Twitter_49x40 Logo_Facebook_50x50

Categorieën

Top