Jeugd- en juniorencommissies

Er zijn twee commissies die het roeien voor leden tot en met 18 jaar organiseren en begeleiden:

De jeugdcommissie (voor jeugdleden van 9 tot en met 14 jaar)
De juniorencommissie (voor juniorleden van 15 tot en met 18 jaar)

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie bestaat uit een groep enthousiaste (ex-)roeiers die vaak ook zelf bij Die Leythe met jeugdroeien hebben meegedaan en het leuk vinden om andere kinderen te leren roeien en te begeleiden. MerijnSoeters-2811 De jeugdcommissie helpt bij het geven van instructie aan jonge roeiers en het afnemen van examens, maar ook bij andere activiteiten. Ze doen dit allemaal vrijwillig en staan graag op het vlot voor jullie! MerijnSoeters-2846De meest in het oog springende activiteiten die de jeugdcommissie onder meer organiseert, zijn de Galgewater Jeugdwedstrijden en het jaarlijkse Jeugdkamp. Daarnaast organiseert de commissie film- en discoavonden. MerijnSoeters-3023Wil je meer weten over de jeugdinstructie en de activiteiten van de jeugdcommissie, klik dan hier. MerijnSoeters-7859

Juniorencommissie

De juniorencommissie bestaat uit veelal (ex)roeiers die zelf ook juniorlid zijn geweest bij Die Leythe, maar die graag nog wat doen voor de vereniging. De commissie schakelt daarnaast vaak de hulp in van de junioren zelf.

IMG_9725

De juniorencommissie organiseert de instructie voor juniorenroeiers en andere activiteiten, waarbij je kunt denken aan een avond bowlen, een discoavond of een gezellige nachttocht.

Wil je meer weten over de junioreninstructie en de andere activiteiten van de juniorencommissie, klik dan hier.


Ga snel naar

Agenda

Social media

Logo_Twitter_49x40 Logo_Facebook_50x50

Nieuwsarchief

Top