Vertrouwenspersoon

Riet-Hermans   Riet Hermans                              Margien den Hollander-Gijsman   Margien den Hollander-Gijsman

Die Leythe vindt het belangrijk dat er gesport kan worden in een prettig sfeer waarin haar leden zich fysiek en mentaal veilig voelen en op een gelijkwaardige en respectvolle manier met elkaar omgaan. Wij hanteren daarbij het beleidskader en de regels zoals opgesteld door de KNRB en NOC*NSF. Voor meer informatie hierover zie: Ongewenste omgangsvormen

Er kunnen zich situaties voordoen waarin leden zich tijdens het roeien of op de vereniging niet prettig voelen, en die als ongewenst, kwetsend of bedreigend worden ervaren.

Als een sporter, trainer of ouder ongewenst gedrag ervaart, kan hij/zij dit melden bij de Vertrouwenscontactpersoon (VCP). Het kan gaan om pesten, intimideren, manipuleren, buiten sluiten, verbale of non-verbale agressie. Een te onderscheiden ongewenste omgangsvorm is seksuele intimidatie, ongewenst aanraken of seksueel getinte opmerkingen. Samen wordt gekeken hoe een probleem op de meest wenselijke manier opgelost kan worden.

De VCP is onafhankelijk en aanspreekbaar voor vragen en kwesties die men niet rechtstreeks met betrokkene, een commissie of het bestuur wil bespreken. Met alle informatie wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. De VCP doet niets buiten het betreffende lid om.

Bij Die Leythe zijn Riet Hermans en Margien den Hollander-Gijsman aangesteld als Vertrouwenscontactpersoon.

Bereikbaar via Vertrouwenspersoon@dieleythe.nl of telefonisch:

– Riet Hermans: 071-5142912

– Margien den Hollander-Gijsman: via mobiel nummer in de ledenlijst

 


Ga snel naar

Weer in Leiden
5°
licht bewolkt
Luchtvochtigheid: 93%
Windkracht: 2m/s WZW
Max 7 • Min 6
9°
Wo
9°
Do
10°
Vr
11°
Za
Weer in OpenWeatherMap

Nieuwsarchief

Social media

Logo_Twitter_49x40 Logo_Facebook_50x50

Categorieën

Top