Ploegen veteranen

Ondersteuning bij wedstrijden

De wedstrijdcommissie inventariseert in september / oktober welke masters aan welke wedstrijden willen deelnemen en wijst dan de boten toe. Zo weet iedere master, of hij nu skiffeur is of met een ploeg wil deelnemen, welke boot hij tot z’n beschikking heeft in het komende roeiseizoen. Alle boten zijn in eigendom van Die Leythe en vaak zullen masters de (toegewezen) boten met elkaar moeten delen. De wedstrijdcommissie streeft er naar zoveel mogelijk individuele roeiers en ploegen een boot toe te wijzen. Dat betekent op de wedstrijden vaak dubbel of zelfs driedubbel bootgebruik. In de praktijk gaat dat vrijwel altijd goed.

De wedstrijdcommissie regelt verder de inschrijvingen voor de wedstrijden en int de inschrijfgelden via automatische incasso. Voor de grote wedstrijden wordt ook het botentransport geregeld; ofwel het transport wordt uitbesteed aan een professionele transporteur, ofwel er wordt zelf gereden met de twee botenwagens van Die Leythe.

Ondersteuning van ploegen

Op Die Leythe is een groot aantal ploegen actief. Zij zorgen er meestal zelf voor dat ze voldoende roeiers in de ploeg hebben. De wedstrijdcommissie heeft een goed overzicht van de actieve ploegen en trainingsgroepen en kan zo nodig helpen om roeiers in contact met ploegen te brengen of om roeiers met elkaar in contact te brengen om een nieuwe ploeg te vormen.


Ga snel naar

Agenda

Social media

Logo_Twitter_49x40 Logo_Facebook_50x50

Nieuwsarchief

Top