KiKaRoW Rondje NL – Doneren voor dit goede doel. 13 april in Leiden

De KIKARoW en Die Leythe

Zoals jullie de laatste weken in de sociëteit hebben kunnen zien, heeft ook Die Leythe zich ingezet voor KikaRoW. Je kon doneren via de pin of cash in de bus op de bar, er konden Kika-beren gekocht worden. Tijdens de Tulpenrace en zaterdag 13 april toen de KikaRow-boot ‘the Vin’ en de begeleidende boten Die Leythe aandeden, konden door leden zelf gebakken, stukken taart gekocht worden. Met al deze activiteiten is een mooi bedrag opgehaald wat op een later tijdstip zal worden aangeboden aan Albert Vuil, de initiatiefnemer van deze actie. Op vrijdag is een ploeg Die Leytheroeiers (Ton, Niels, Jan Pieter, John en Guus) van Leiden via Amsterdam naar Uithoorn geroeid in de Banyoles. Zaterdag zijn zij als begeleiding van the Vin mee teruggeroeid naar Die Leythe. Onderweg kwamen 4 wherry’s met Die Leytheroeiers (en 1 Njord-roeister) ons tegemoet varen en zij hebben ons begeleid door de stad. Bij Koudekerk was Saskia (Die Leythe) al als stuurvrouw in the Vin gestapt om de KikaRoW-boot te sturen naar Die Leythe (met roeiers van RV de Meije) om daarna met de Die Leythe roeiers Ton, Niels, John en Jan Pieter door te roeien naar de Laak . We hadden wind mee, de zon scheen het grootste deel van de dag en alleen in de sluis bij Leidschendam kregen we een sneeuwbui. De sluis van Leidschendam is zaterdag speciaal voor KikaRoW opengegaan voor de officiële opening na de grote renovatie van de sluis. Bij Die Leythe was de ontvangst van alle ploegen (er roeiden ook ploegen van Viking mee in eigen boten en een groep kanovaarders) zeer gezellig en goed verzorgd. Helma Nepperus hield als lid van het comité van aanbeveling van Kika Row en zelf oud-roeister een leuk en wervend praatje, de walploeg had gezorgd voor taart en koffie, kortom veel complimenten aan het adres van Die Leythe van de organisatie.

Dank dus aan alle mensen die hard gewerkt hebben om dit evenement een succes te laten worden. Ook dank aan alle taartenbakkers die tot 2x toe een bijzonder lekkere taart gebakken hebben voor de verkoop. Er is veel pers afgekomen op dit evenement en Die Leythe is positief in beeld gekomen. Met dank aan Jacowies voor het aanspreken van haar perscontacten. Er staat een heel leuk interview met verschillende deelnemers op facebook en op Sleutelstad, waaronder met Kees als initiatiefnemer voor KikaRoW op Die Leythe, Helma Nepperus, Annika van de Meer, als ambassadrice van Kika, Jacowies, Niels, Ton, roeiers de Meije en Saskia. Die Leythe steunt KikaRoW was geslaagd!

Bedenk je nu met schrik dat jij nog niets gedoneerd hebt? Meld je bij de bar en doe het alsnog. Met dank namens alle kinderen die kinderkanker hebben of hebben gehad.

Klik hier voor wat foto’s van de ontvangst bij die Leythe.
Sleutelstad radio heeft een mooi verslag gemaakt van het bezoek aan die Leythe.

Doneren voor dit goede doel

Voor alle mensen die niet mee willen/ kunnen roeien maar wel KikaRoW een goed hart toe dragen: Je kunt bij de bar op Die Leythe aangeven dat je wilt doneren voor dit goede doel.
De barmedewerker klikt dan – via evenementen – KikaRoW aan en jouw gift komt rechtsreeks bij KikaRoW. Wil je liever met contant geld betalen: Er staat een bus op de bar waar je jouw donatie in kan doen.
Bestel je de komende weken koffie/thee, denk er dan aan ook te doneren! Wel graag apart pinnen, zodat het rechtstreeks op de KikaRoW-rekening komt.

Roeiers van Nederland gaan voor “Kinderkanker de wereld uit.”
Tijdens de Tulpenrace en op zaterdag 13 april, de dag van KikaRoW zullen stukken taart (gebakken door vrijwilligers) verkocht worden. De opbrengst is weer voor KikaRoW.
Hebben jullie de KikaRoW-beer al zien hangen op het bord? Deze is ook te koop voor € 15.

15.02.2019

Inschrijven voor Rondje NL tocht op 13 april

De KikaRoW-boot ‘De Vin’ roeit in het voorjaar van 2019 een rondje door Nederland. Het doel van de tocht is het inzamelen van geld voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Op 13 april roeit ‘The Vin’ door Leiden. De drie roeiverenigingen in Leiden willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. We roeien ‘The Vin’ met wherry’s tegemoet en begeleiden haar door Leiden. Als je met deze unieke tocht mee gaat, dan vragen we een donatie van minstens €10,00 per persoon voor het Prinses Maxima Centrum.

Opgave voor deze tocht via https://goo.gl/forms/Q9z68GNHKG0wjWXU2

Veiling traject Leiden – Den Haag

We zijn ook op zoek naar vier Leidse roeiers die ‘The Vin’ van Leiden naar Den Haag willen roeien. Ga je deze uitdaging aan, dien dan je bod in op: https://goo.gl/forms/vNqJXX3TJq9gCrA62.

De vier hoogste bieders krijgen de eer om deze etappe te roeien!

KikaRoW Rondje NL

Lees meer over KikaRoW Rondje NL op: https://kikarow.nl.
Het verhaal van Albert Vuil – de inspirator – en zijn kleinkind Vinnie: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/239512/albert-wil-kinderkanker-de-wereld-uitroeien-voor-overleden-kleinzoon-vinnie
Informatie over het Prinses Maxima Centrum: www.prinsesmaximacentrum.nl

Posted in Mededelingen recreatieroeien, Recreatie

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top