Eerste Nieuweledentocht op zondag 30 juni 2019

Ook dit jaar organiseert de Recreatiecommissie weer twee Nieuweledentochten. De eerste tocht is dit keer op zondag 30 juni.

Iedereen die in de instructie zit, of je nu net bent begonnen of al wat langer bezig bent, kan mee. Ook als je vorig jaar bent mee geweest en nog in de instructie zit, kun je je inschrijven. Hoe meer leerlingen, hoe gezelliger en het is goed voor de onderlinge contacten. We varen in wherry’s en de stuurlieden zijn ervaren roeiers.

Onze bestemming van die dag zal het restaurant op de Vlietlanden zijn. Bij slecht weer kan de recreatiecommissie kiezen voor een andere bestemming of de tocht afgelasten.

Tijdstip van verzamelen op Die Leythe: 9.30 uur.
Direct na de briefing gezamenlijk de boten in het water leggen.
Vertrek 10.00 uur.
Uiterlijk 15.00 uur willen we terug zijn op Die Leythe.

Meenemen: roeikleding, regenkleding, iets warms, iets luchtigs, zonnebrandcrème, water, lunchpakket. Zorg ook voor een oranje hesje zodat je goed zichtbaar bent op het water.
Tijdens de stop bij het restaurant op de Vlietlanden drinken we koffie of thee. Neem zelf een lunchpakket mee. En let op: Op het terras daar mag dat helaas NIET opgegeten worden. Doe dat eerder in de boot of op de steiger of bestel iets lekkers op het terras.

Inschrijven kan via de poster in de sociëteit. Ervaren roeiers die het leuk vinden om te sturen tijdens deze Nieuweledentocht wordt verzocht ook in te schrijven op de lijst.


Posted in Mededelingen recreatieroeien, Recreatie

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top