Wedstrijdweekend 11/12 mei

Afgelopen weekend kwamen veel roeiers van Die Leythe in actie op internationale wedstrijden. Hilmar Verbeek startte met zijn combipartner Matthijs Oggel op de Wedau regatta in Duisburg. In een druk bezet veld werden zij uiteindelijk 4ein de B-finale.

Een grote groep junioren en jeugdroeiers was te vinden in Gent, voor de International Ghent May regatta. De J184x met Ruben Kouwenhoven, Jaap Noordman, Martijn Oortwijn, Douwe Ruttenberg (op zondag  met Chris Albers ipv. Jaap Noordman) wist zowel op zaterdag als zondag het veld te winnen. Jildou Wassenaar heeft in een combiploeg de M184x gewonnen. De M164x met Merle Comb√©, Rosy Jansen, Lara Kleiwegt, Lieve Metzlar werd 2een er waren nog twee 3eplekken voor Jaap Noordman in de skiff en Chris Albers en Rinse van der Oord in de 2x.

Karolien Florijn heeft op de eerste wereldbeker in Plovdiv gestart in de W4-. Zij wisten daar in een mooie race goud te veroveren. De race is terug te kijken via de site van world rowing (http://www.worldrowing.com/events/2019-world-rowing-cup-i/womens-four/).

Posted in Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top