Uitnodiging voor een digitale botendoop en algemene ledenvergadering op donderdag 18 Juni 2020, start om 19.45

Beste Die Leythe lid,

Wij hopen dat jij en jouw naasten nog steeds in goede gezondheid verkeren.

We leven in ongewone en bizarre tijden en dit dwingt ook ons om iets geheel ongewoons te doen, namelijk een digitale algemene ledenvergadering houden.

We willen alleen de noodzakelijke zaken bespreken die niet langer kunnen wachten, zoals het afsluiten van het (financiële) jaar 2019 en bestuursbenoemingen/wissel na verstreken bestuurstermijnen.

We willen vragen om op of aanmerkingen op de notulen van de ledenvergadering van 28 November 2019, schriftelijk te doen via secretaris@dieleythe.nl. Graag het schriftelijk commentaar vóór maandag 15 juni indienen. 

De link van de zoommeeting en de agenda en stukken staan op het ledendeel (mijn.dieleythe.nl) van de site onder het menu Vereniging > Algemeen > Ledenvergadering. Je hoeft Zoom niet te downloaden, je kunt de link gewoon kopiëren in je browser. Let hierbij op om de optie te kiezen ‘join from your browser’.

Als je wel Zoom hebt, kan je inloggen met het ID nummer en het wachtwoord.

Inloggen kan je vanaf 19.30uur. Heb je nog niet eerder met zoom kennisgemaakt, er staan op YouTube veel duidelijke instructiefilmpjes. Kom je er niet uit? Stuur een mail naar secretaris@dieleythe.nl

We beginnen met een online ‘live’ botendoop van 2 boten om 19.45uur.

Mocht het je niet lukken om deel te nemen aan de algemene ledenvergadering en je hebt toch vragen of opmerkingen n.a.v. de stukken, mail deze gerust naar de secretaris Hanneke Heskes-Withaar, secretaris@dieleythe.nl .

Ook als je je wilt afmelden kan dat via de secretaris.

We hopen dat je digitaal aanwezig zult zijn bij deze bijzondere vergadering.

Hopelijk tot 18 juni,

Het bestuur

Posted in Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top