Op 18 november Korte Vlietwedstrijden

De zomer is voorbij; heerlijk was het. En nu gaan de wedstrijdpakken weer aan!
Wellicht heb je de Eemhead, de Tromp of Novembervieren in de agenda. Bereid je ook voor op onze eigen wedstrijdwateren. Want 18 november, grootser dan ooit, worden de Korte Vietwedstrijden gehouden.
Deze (achtervolgings)wedstrijd over 4,7 km wordt geroeid in twee blokken, één start om 11.00 uur, de andere om 14.00 uur. Naast de veteranen, kunnen ook jeugd- en juniorenleden en instructie C-4en zich inschrijven.
RV Rijnland en Die Leythe spannen samen om dit evenement naar een nog hoger plan te trekken (of trappen). Denk aan professionele tijdwaarneming en publicatie, diversiteit aan velden, veel ploegen en goede sfeer.
Graag maken we ook jou onderdeel van deze mooie wedstrijd. Kortom, zorg dat je er bij bent: in de wedstrijdboot, als vrijwilliger of beide.   
Neem alvast een kijkje op de website https://www.kortevliet.nl en bewonder het nieuwe logo, ontworpen in eigen gelederen. Vanaf 1 oktober opent de inschrijving via de KNRB.
Binnenkort zal er ook meer bekend worden gemaakt over de vrijwilligers die we hard nodig zullen hebben om deze wedstrijd tot een succes te maken.

 

Geplaatst in Nieuws

Ga snel naar

Kalender

Nieuwsarchief

Social media

Logo_Twitter_49x40 Logo_Facebook_50x50
Top