Onderlinge en lustrumfeest

Graag vragen wij je aandacht voor het Lustrum onderlinge feest op zaterdag 28 september.
Van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur zullen de Die Leythe onderlinge wedstrijden plaatsvinden. Wie nemen het dit jaar tegen elkaar op? Wie gaan strijden voor eeuwige roem? Een spannende strijd, dat is zeker. De wedstrijden worden verroeid over 450 meter van de Churchillbrug tot bestuurskamer van Die Leythe. Aansluitend aan de onderlinge zal er een Sup festijn op het Galgewater georganiseerd worden en worden onze wedstrijdroeiende helden gehuldigd. Vanaf 7 september meer informatie en mogelijkheid tot inschrijving voor de wedtrijden! Wil je die dag als vrijwilliger helpen en niet langer wachten je aan te melden? Ook dat kan! Stuur dan een bericht aan onderlinge@dieleythe.nl
Omdat Die Leythe 105 jaar bestaat organiseert de lustrumcommissie na de onderlinge wedstrijden een food festival. Het terrein van Die Leythe wordt gevuld met verschillende kraampjes zodat er een keuze pallet aan voedsel is. Voor de kleintjes is er een kinderhoek. Als klap op de vuurpijl zal er een open podium zijn. De lustrumcommissie weet zeker dat er veel leden zijn met talenten op het gebied van muziek, dans, cabaret en meer. Schroom niet, meld je aan voor het open podium en laat ons alleen meegenieten van je talent!

Inschrijven voor het eten en open podium is mogelijk vanaf zondag 25 augustus. In de sociteit komt een inschrijflijst te hangen maar ook aanmelden via de website is HIER mogelijk.
Kaartjes voor het festival kosten €10 voor volwassenen en €5 voor kinderen t/m 14 jaar.
Er zal die dag ook gefilmd worden voor een lustrumfilm. Mocht u bezwaar hebben om gefilmd te worden, kunt u dat die dag kenbaar maken.

Posted in Bestuursmededeling, Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top