OARS & SCULLING CURSUS 2015

Ook deze zomer zal de Oars & Sculling cursus worden georganiseerd. Dat is dit jaar weer in de gebruikelijke laatste week van augustus, namelijk maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 augustus.
Er wordt op die avonden, van ca. 19.00 tot 20.30 uur, in vieren, tweeën of skiffs, geroeid op het Korte Vliet-kanaal of de Vliet, onder begeleiding van een ervaren coach. Iedere avond worden er van een deel van de boten video-opnames gemaakt die later op de avond door een deskundige worden besproken. Hierna is er meestal gelegenheid om, samen met die deskundige, de beelden nog eens rustig te bekijken.
De inschrijving staat open voor iedereen die bij de sluiting van de inschrijving (dit jaar op zondag 19 juli) tenminste Scull 2 of Oars 2 heeft. Voorwaarde voor deelname is dat je op alle drie de avonden aanwezig kunt zijn.
Dit jaar kan er vanaf zaterdag 20 juni om 10.00 uur worden ingetekend. Er wordt in de Sociëteit een lijst opgehangen met de namen van ongeveer 20 boten, met een vermelding van het niveau en het draagvermogen. Omdat er onder begeleiding wordt geroeid mag er door personen met scull/oars 2-permissie ook worden ingetekend voor permissie 3-boten. Kies echter wel voor een boot die je voldoende denkt te beheersen. Deelnemers kunnen voor een boot intekenen onder vermelding van naam, permissie en gewicht van alle ploeggenoten en een e-mail adres van een contactpersoon.
Net als in voorgaande jaren kan iedereen in eerste instantie slechts voor één boot intekenen. Mocht je zelf niet kunnen komen inschrijven, vraag dan of iemand dat wil doen die niet voor zichzelf gaat intekenen. Om onduidelijkheid te voorkomen over wie op de eerste inschrijfdag als eerste op Die Leythe was om in te schrijven willen we weer de volgorde aanhouden waarin men zich vanaf 9.30 uur bij de organisatie meldt.
Aan diegenen die de afgelopen 3 jaar al twee of meer keer hebben meegedaan, in welk boottype dan ook, vragen we weer om enige terughoudendheid bij de inschrijving. We willen daarom voor die groep de inschrijving een dag later openen dan voor diegenen die nog nooit hebben deelgenomen of in 2012-2014 slechts één keer, dus op zondag 21 juni.
Als je een boot mist op de lijst, voeg die dan niet zelf toe maar overleg hierover met de organisatoren. Er is, vanwege begeleiding en video-opnames, helaas geen ruimte voor meer dan 21 boten. Wij zullen tijdig bekendmaken hoeveel boten van welke boottypes er in principe beschikbaar zijn.
Graag tot de inschrijfdag!
Namens de organisatie,
Anneke Klerks

Posted in Instructie, Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top