Lustrumnieuws Leythe #105

Beste Herows,

Je vraagt je misschien af, wie we daarmee bedoelen… Nou dat bent jij zelf! Want iedereen op Die Leythe kan zich een “Herow” noemen. Iedereen levert zijn eigen bijdrage. Binnen de vereniging vormen wij een geheel, zowel in de gezelligheid, de sfeer maar bijvoorbeeld ook in het onderhoud van de vereniging!

Misschien ben je wel een wedstrijdroeier, coach, instructeur, organiseer je de Korte Vliet wedstrijden, sta je achter de bar, repareer je materiaal of doe je andere geweldige dingen voor de vereniging. Iedereen draagt zijn eigen steentje bij.

 

Een aantal van jullie was misschien wel op de algemene ledenvergadering en heeft het een en ander al meegepikt over het lustrumfeest. De datum voor het lustrumfeest werd bekendgemaakt (vrijdag 8 februari 2019 in Scheltema), iedereen schreef het op in de agenda en de eerste kaarten werden verkocht!

Natuurlijk hebben we nog genoeg kaarten over zodat we met z’n allen het 105-jarig bestaan van de vereniging kunnen vieren.

Op vrijwel elke dag zullen er mensen van de lustrumcommissie rondlopen. Spreek ons aan voor het kopen van kaartjes voor het lustrumfeest. We staan ook altijd open voor vragen en leuke ideeën.

Bent je nou even kwijt wie wij waren? Kijk dan nog even op onderstaande foto van de Lustrumcommissie Leythe #105.

Ons volgende lustrummoment komt al weer dichtbij, dit is namelijk de Nieuwjaarsborrel (1 januari 2019 om 16.00 uur). We hopen met jullie het lustrumjaar te kunnen inluiden.

We zien jullie daar!

De Lustrumcommissie Kiddo’s!

Posted in Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top