Laatste nieuws KVW: voorlopige uitslagen, loting en bericht voor stuurlieden

Zondag 22 november is het weer zover: de Korte Vlietwedstrijden gaan van start om 11.00 uur (blok 1) en 14.00 uur (blok 2). Er is een record aantal inschrijvingen van bijna 70 ploegen. De KVW is zeer aantrekkelijk voor toeschouwers omdat je het gehele parcours kunt meefietsen.

De loting vind je hier: loting KVW16

Definitieve uitslagen eerste blok: Blok1

Definitieve uitslagen tweede blok: Blok2

Belangrijk bericht voor stuurlieden en ongestuurde nummers:

In de bocht naar stuurboord bij Allemansgeest (na ca. 3 km roeien), bij de ingang van het Korte Vlietkanaal, liggen aan de stuurboordwal een ponton en een duwbak aangemeerd. Vooral ongestuurde ploegen: neem de bocht dus niet  te scherp! Beide bruggaten van de Hooghkamerbrug zijn wel goed doorvaarbaar.

obstakels bocht Allemansgeest

Tussen de middag wordt er in de sociëteit een heerlijke lunch verzorgd: op het menu staan belegde broodjes, krentenbollen, pompoenensoep en fruit.

Na afloop – vanaf 15.00 uur – is er een borrel, georganiseerd door de Feestcommissie. De prijsuitreiking is omstreeks 16.30 uur.

Dit jaar nieuw op de Korte Vliet Wedstrijden: sportmasseurs!

Tijdens deze 5e editie van de KVW zullen er na beide blokken sportmasseurs op Die Leythe aanwezig zijn om deelnemers na afloop van een sportmassage te voorzien. Sportmassage zorgt voor een betere afvoering van afvalstoffen en voorkomt of vermindert zo de spierpijn naderhand. Laat je spieren dus even herstellen na 4.700 meter hard roeien en kom langs bij een van de masseurs! De massage is gratis.

Informatie over baan en programma vind je hier.

Informatie over inschrijvingen vind je hier.

Posted in Jeugd & junioren, Nieuws, Row & veteranen, Wedstrijden

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top