Korte Vlietwedstrijden 20 november 2016: roei mee en help mee!

korte-vliet-wedstrijden-poster-2016

Op zondag 20 november 2016 worden voor de 5e keer de Korte Vliet Wedstrijden georganiseerd.

Let op, de wedstrijden zijn afgelast.

De Korte Vliet wedstrijd is een tijdrace, waarbij de ploegen achter elkaar starten met een startverschil van 20 seconden. Het parcours heeft een lengte van 4,7km en loopt van het Rijn-Schiekanaal naar de Korte Vliet. De start is direct na de Caesarbrug; de finish voor de Hoflandbrug. Er wordt geroeid in twee blokken. Een blok start om 11.00u en een blok om 14.00u. Wanneer je start hangt af van de blokindeling.
Er is een ruime verscheidenheid aan wedstrijdnummer uitgeschreven. Voor ieder wat wils.
Voor alle Leythe-ploegen die in 2017 willen deelnemen aan de Heineken en Head, de Tweehead en Skiffhead is deelname verplicht.

Niet alleen de ervaren roeiers kunnen deelnemen, maar ook instructieleden en jeugdleden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Korte Vliet wedstrijden in een C4x+. Kijk voor de voorwaarden om deel te nemen aan de instructie C4x+ op de sectie Korte Vlietwedstrijden op deze website.

Inschrijven voor Leythe-leden kan door je op te geven bij de ROW-commissie. Zij zorgen voor de inschrijving en de verdeling van de boten. Vrijdag 11 november moeten alle inschrijvingen binnen zijn.
De inschrijving voor de instructie C4x+ loopt via de instructiecommissie. Vraag ernaar bij je instructie-uur. Jeugdleden worden door de jeugdcommissie aangemeld.
Van de Die Leythe-ploegen die zich inschrijven verwachten we ook dit jaar weer dat per ploeg minimaal de helft zich aanmeldt als vrijwilliger tijdens het blok dat men niet roeit.

Verdere informatie is te vinden via www.dieleythe.nl onder het kopje Korte Vlietwedstrijden of rechtstreeks te vinden onder Korte Vlietwedstrijden.

Ook dit jaar staan er na je wedstrijd weer twee echte fysiotherapeuten voor je klaar om lekker de vermoeidheid uit je spieren weg te masseren. Geheel gratis, dus mis die kans niet!

Vergeet ook de gezellige borrel na de wedstrijd niet. Deze is vanaf 15.00 in de sociëteit van Die Leythe. Iedereen is van harte uitgenodigd. De barcommissie zal weer voor heerlijke broodjes zorgen tijdens de lunch. Kom dat proeven!

Vrijwilligers gezocht!!!!

Zonder vrijwilligers kan deze dag geen doorgang vinden. We zijn op zoek naar mensen die willen assisteren op deze gezellige sportieve dag en hierbij kan iedereen meehelpen, jong of oud. Dus ben je niet zo’n wedstrijdroeier, ben je ouder of partner, even niet zo fit of gewoon een gezelligheidsdier: meld je aan als vrijwilliger voor een hele of een halve dag. Wij zijn op zoek naar tijdwaarnemers, vlotcommissarissen, veiligheidsassistenten langs het parcours, EHBO’ers, en nog veel meer. Aanmelden kan via infokvw@dieleythe.nl of op de inschrijflijst in de societeit. Je aanmelding wordt zeer gewaardeerd en vele handen maken licht werk …

Posted in Bestuursmededeling, Mededelingen ROW en veteranen, Nieuws, Wedstrijden

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top