Korte Vliet Wedstrijden

Op zondag 23 november 2014 worden voor de 4e keer de Korte Vliet Wedstrijden (Inschrijving geopend)georganiseerd. Dit jaar kan je deze wedstrijd gewoon niet missen, door het lustrum randje.

De inschrijving op de KNRB-site is geopend dus schrijf je in bij de Korte Vlietwedstrijden!
Tevens zijn we ook op zoek naar vrijwilligers. Mocht je voorkeur hebben voor wat je wilt doen, zoals bijvoorbeeld EHBO-er.
Geef dit dan ook aan bij je inschrijving! Je kunt je inschrijven in de sociëteit en op infokvw@dieleythe.nl.

De Korte Vliet wedstrijden is een tijdrace, waarbij de ploegen achter elkaar starten met een startverschil van 20 seconden. Het parcours heeft een lengte van +/- 4700m en loopt van het Rijn-Schiekanaal via de Vliet, naar de Korte Vliet. De start is direct na de Caesarbrug; de finish voor de Hoflandbrug. Er wordt geroeid in twee blokken. Een ochtendblok om 11.00u en een middagblok om 14.00u. Er is een ruime verscheidenheid aan wedstrijdnummer uitgeschreven. Voor ieder wat wils.
Voor alle ploegen die in 2015 willen deelnemen aan de Heineken, Head, de Tweehead en Skiffhead is deelname verplicht.

Niet alleen de ervaren roeiers kunnen deelnemen, maar ook instructieleden en jeugdleden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Korte Vliet wedstrijden in een C4x+. Kijk voor de voorwaarden om deel te nemen aan de instructie-C4 op onderstaande website.

Inschrijven kan tot vrijdag 14 november 2014 22.00u via row@dieleythe.nl
De inschrijving voor de instructie-C4 loopt via de instructiecommissie. Jeugdleden worden door de jeugdcommissie aangemeld. Zij melden je aan bij de row@dieleythe.nl
Verdere informatie is hier te vinden. Vergeet u de feestelijke borrel na de wedstrijd niet? Deze is vanaf 15.00 in sociëteit van Die Leythe. U bent van harte uitgenodigd.

Vrijwilligers gezocht!!!!
Zonder vrijwilligers kan deze dag geen doorgang vinden. Hierbij doen wij dan ook een oproep aan jou. We zijn op zoek naar mensen die willen assisteren op deze gezellige sportieve dag. Ben je wedstrijdroeier en kan je assisteren in het andere wedstrijdblok, niet zo’n wedstrijd roeien, ouder, partner, geblesseerd, heb je nog wat uurtjes over, gezelligheidsdier etc. Meld je aan als vrijwilliger. Je hoeft hiervoor niet perse ervaring te hebben. Wij zoeken een plek die bij jou kennis past. Wij zijn onder andere op zoek naar vlothonden, mensen langs het parcours bij bruggen/bochten, EHBO’ers, etc.
Aanmelden kan via infokvw@dieleythe.nl of op de inschrijflijst in de sociëteit. Je aanmelding wordt zeer gewaardeerd.
Tot 23 november….

Posted in Mededelingen wedstrijdroeien, Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top