Korte Vliet Wedstrijden 2018 op zondag 18 november: belangrijke informatie

Afgelopen maandag is de inschrijving voor de Korte Vliet Wedstrijden opengegaan, we hopen op veel aanmeldingen van Die Leythe-leden! Ga naar Korte Vliet Wedstrijden voor alle informatie over de wedstrijd.
Daarnaast willen wij een belangrijk punt met betrekking tot de inschrijving van instructie C4-en noemen: dit jaar is het voor het eerst noodzakelijk – door het inzetten van een nieuw tijdwaarnemingssysteem – dat alle deelnemers aan de Korte Vliet Wedstrijden officieel bij de KNRB zijn aangemeld. Hiertoe is het nodig om een zogenaamd wedstrijdcontract te ondertekenen. Daarom geldt voor alle instructieploegen die graag deelnemen aan de wedstrijd een eerdere inschrijfdeadline: dinsdag 30 oktober. Vóór die tijd moeten alle instructieploegen zich via de website hebben opgegeven. Vervolgens krijgen alle roeiers én stuurtjes via onze administrator een mail met een formulier, dat zij digitaal moeten invullen. Dit is dus van groot belang voor deelname aan de Korte Vliet Wedstrijden!

Tot slot willen we hierbij een oproep doen aan alle leden die graag mee willen helpen als vrijwilliger. De Korte Vliet Wedstrijden kunnen niet plaatsvinden zonder jullie! Wij zoeken nog een aantal vrijwilligers voor verschillende taken, zoals toezicht houden op de bruggen en bochten langs het parcours, helpen bij de tijdwaarneming en bij het wedstrijdsecretariaat. Als je interesse hebt om te helpen, mail dan naar Heleen van Ommen (heleenvanommen@gmail.com). In de sociëteit hangt vanaf deze week ook een inschrijflijst waar je je gegevens kunt achterlaten. We rekenen op jullie hulp!

Posted in Nieuws, Wedstrijden

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top