Korte Vliet Wedstrijden

Zondag 17 november zijn onder fantastische weersomstandigheden – droog, zonnetje en geen wind – de Korte Vliet Wedstrijden gehouden. De KVW waren een groot succes, met een record aantal inschrijvingen van veel verschillende verenigingen.

Met behulp van de vele vrijwilligers zijn de KVW vlekkeloos verlopen. Wel verscheen er door het mooie weer af en toe opeens een sloepje op de wedstrijdbaan. Dat mocht de pret niet drukken. Die werd gedecideerd door de reddingsbrigade naar de kant gedirigeerd.

Dit jaar werd voor het eerst in 3 blokken geroeid. In blok 2 werd over een 1 km baan gevaren door onervaren C4*. Na blok 2 was er een goede lunch met o.a. brood, worst en zuurkool te verkrijgen.

 En na de prijsuitreiking in de middag bleef het gezellig druk met roeiers, toeschouwers en vrijwilligers tijdens de “bokbier” borrel. Een aantal Die Leythe teams mochten een blik in ontvangst nemen. Gefeliciteerd! De uitslagen van de KVW vind u op de KVW site. https://regatta.time-team.nl/kortevliet/2019/results-total.php Tot volgend jaar!

Posted in Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top