Korte Vliet Wedstrijden 17 november 2019

Op maandag 1 oktober jl. is de inschrijving voor de Korte Vliet Wedstrijden weer opengegaan; we hopen op veel aanmeldingen van Die Leythe-leden! Ga naar de website www.kortevliet.nl voor alle informatie over de wedstrijd.

Net als vorig jaar is het ook dit jaar van belang dat eenieder die wil deelnemen aan de wedstrijd (ook instructie C4-en) officieel is aangemeld bij de KNRB en een zogenaamd wedstrijdcontract tekent. Regel dit dus op tijd.

Nieuw dit jaar is een speciale afstand voor onze jongste leden. De jeugd kan zich opgeven voor een 1-km-race die gevaren zal worden tussen de Hoflandbrug en de Hooghkamerbrug.

Ook dit jaar hebben we natuurlijk weer extra handen nodig om de dag mogelijk te maken; zonder jullie geen Korte Vliet Wedstrijden! Wij zoeken o.a. vrijwilligers voor het toezicht houden op de bruggen en bochten langs het parcours, op het vlot, helpen bij de tijdwaarneming en bij het wedstrijdsecretariaat. Er zijn verschillende blokken dus je kunt ook een gedeelte van de dag komen helpen en daarnaast nog steeds zelf starten.
Meld je dus nu aan als vrijwilliger via de vacaturebank van mijn.dieleythe.nl of mail naar Iris Curfs (iriscurfs@gmail.com) en help ons mee. Er zal ook een inschrijflijst komen te hangen op het prikbord in de soci√ęteit.

Posted in Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top