Koningsspelen zeer geslaagd

Tijdens de koningsspelen vrijdag jl. kwamen er 2 klassen van de Pacelli-school roeien bij Die Leythe. Eerst groep 6 en toen groep 7. Beide groepen rond 22 leerlingen. Ze gingen eerst op ergometers oefenen en toen de boot in, in C4-en. Sommige kinderen vonden dit heel spannend en er werd flink gegild. Het was maar goed dat de stuurtjes een paddel bij zich hadden, anders waren ze nooit terug gekomen …
Margot Tjalma, onze jeugd- en juniorencommissaris had het geweldig georganiseerd. Er hielpen naast een aantal Die Leytheleden ook 5 leden van Njord om de C 4-en te sturen, immers die zijn onder de 27 jaar.
In beide klassen was er 1 kind dat niet kon zwemmen, die mochten onder begeleiding van Ronald Florijn ergometeren en even een krachtoefening doen.
De kinderen waren erg enthousiast. Sommigen vonden het ergometeren  het leukst en anderen het roeien. Een aantal vroegen of ze nog een keer mochten komen.
Helaas kunnen we vanwege de privacy van sommige kinderen geen foto plaatsen, maar geloof me, het was een leuk gezicht met prachtig weer. Het was een zeer geslaagde ochtend.

Posted in Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top