Kledinguitverkoop & proef met tweedehandskledingbemiddeling

Beste leden,

We hebben mooie clubkleding liggen, voor iedereen wat wils! En we horen diverse wensen rondom nieuwe clubkleding. Vernieuwing van een deel van het assortiment start met een zeer voordelige uitverkoop van een aantal artikelen, zoals oranje lustrum t-shirts, laatste roeijacks, etc..

Posters op de vereniging geven meer details. Bestellen als vanouds via kleding@dieleythe.nl, afhalen op de club, betalen middels machtiging.
Ook starten we met een proef voor bemiddeling van tweedehandsclubkleding. Heeft u nog mooie maar werkeloze clubkleding liggen en wilt u die verkopen? Mail ons uw aanbod en prijs, wij zetten het op een lijst en publiceren die via de winkel-pagina op onze website. Geïnteresseerde leden kunnen contact opnemen met de aanbieder. Zo brengen we vraag en aanbod bij elkaar. 
NB: Op de Onderlinge kunt u dit ook via onze kledingkraam regelen. Neem uw tweedehandskleding mee en we bieden het aan in de kraam. Mocht het aan het eind van de dag niet verkocht zijn, krijgt u de kleding weer netjes mee naar huis, en kunnen we het op de tweedehandslijst zetten.

Vriendelijke groet, Marielle Dechesne & Lotje Meijknecht

Geplaatst in Nieuws

Ga snel naar

Kalender

Nieuwsarchief

Social media

Logo_Twitter_49x40 Logo_Facebook_50x50
Top