KiKaRow Rondje NL – Doneren voor dit goede doel. 13 april in Leiden

Update 23.02.2019

Doneren voor dit goede doel

Voor alle mensen die niet mee willen/ kunnen roeien maar wel Kika Row een goed hart toe dragen: Je kunt bij de bar op Die Leythe aangeven dat je wilt doneren voor dit goede doel.
De barmedewerker klikt dan via evenementen- Kika Row aan en jouw gift komt rechtsreeks bij Kika Row. Wil je liever met geld betalen: Er staat een bus op de bar waar je jouw donatie in kan doen.
Bestel je de komende weken koffie/thee, denk er dan aan ook te doneren! Wel graag apart pinnen zodat het rechtstreeks op de Kika Row rekening komt.

Roeiers van Nederland gaan voor “Kinderkanker de wereld uit.”
Tijdens de Tulpenrace en op zaterdag 13 april, de dag van Kika Row zullen stukken taart ( gebakken door vrijwilligers) verkocht worden. De opbrengst is weer voor Kika Row.
Hebben jullie de Kika Row beer al zien hangen op het bord? Deze is ook te koop voor € 15.

15.02.2019

Inschrijven voor Rondje NL tocht op 13 april

De KiKaRow-boot ‘De Vin’ roeit in het voorjaar van 2019 een rondje door Nederland. Het doel van de tocht is het inzamelen van geld voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Op 13 april roeit ‘De Vin’ door Leiden. De drie roeiverenigingen in Leiden willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. We roeien ‘De Vin’ met wherry’s tegemoet en begeleiden haar door Leiden. Als je met deze unieke tocht mee gaat, dan vragen we een donatie van minstens €10,00 per persoon voor het Prinses Maxima Centrum.

Opgave voor deze tocht via https://goo.gl/forms/Q9z68GNHKG0wjWXU2

Veiling traject Leiden – Den Haag

We zijn ook op zoek naar vier Leidse roeiers die ‘De Vin’ van Leiden naar Den Haag willen roeien. Ga je deze uitdaging aan, dien dan je bod in op: https://goo.gl/forms/vNqJXX3TJq9gCrA62.

De vier hoogste bieders krijgen de eer om deze etappe te roeien!

KiKaRow Rondje NL

Lees meer over KiKaRow Rondje NL op: https://kikarow.nl.
Het verhaal van Albert Vuil – de inspirator – en zijn kleinkind Vinnie: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/239512/albert-wil-kinderkanker-de-wereld-uitroeien-voor-overleden-kleinzoon-vinnie 
Informatie over het Prinses Maxima Centrum: www.prinsesmaximacentrum.nl 

Geplaatst in Nieuws

Ga snel naar

Kalender

Nieuwsarchief

Social media

Logo_Twitter_49x40 Logo_Facebook_50x50
Top