Nog diverse plekken vrij in Die Leythe Instructeurscursus 2020

Bij deze nodigt de afroeicommissie je van harte uit om deel te nemen aan de instructeurscursus voor beginnende instructeurs (die aan de slag willen in de door de afroeicommissie georganiseerde instructie-uren).

Planning

De 3 theorie-avonden van de instructeurscursus 2020 vinden plaats op dinsdagen 10, 17 en 24 maart, steeds van 19.30-21.30u, in de sociëteit van die Leythe.

Het praktijkmoment zal op een nader te bepalen zondag (van 9.00-12.30u) of avond (19.00-22.00) zijn.

Inhoud

Deze opleiding van drie theorielessen en een praktijkmoment geeft je houvast voor het geven van instructie aan beginners bij Die Leythe. De cursus wordt gegeven door Annemarieke Vermeulen en Anne-Martine Gielis.

Tijdens deze cursus gaan we in op de roeihaal (hoe zou deze eruit moeten zien) en behandelen we de volgende onderwerpen: leren kijken naar roeien, het analyseren van de roeihaal, het verbeteren van roeitechniek en het geven van de eerste lessen (methodiek en didactiek). Er wordt veel tijd besteed aan video, eigen roeivaardigheden en het oefenen in lesgeven.

Het is de bedoeling dat je alle drie de avonden en het praktijkmoment beschikbaar bent als je je opgeeft voor deze cursus.

Meer info en aanmelden

Aanmelden voor deze instructeurscursus graag via de activiteit in Mijn Die Leythe. Lukt het aanmelden niet of wil je graag eerst meer informatie, mail dan aan Anne-Martine Gielis via ervarenroeiers@dieleythe.nl.

Posted in Instructie, Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top