Instructeurscursus 2019 – data bekend

Bij deze nodigt de afroeicommissie je van harte uit om deel te nemen aan de instructeurscursus voor beginnende instructeurs (die aan de slag willen in de door de afroeicommissie georganiseerde instructie-uren).
Aanmelden voor de cursus via het formulier onderaan dit bericht.

Planning

De 3 theorie-avonden van de instructeurscursus 2019 vinden plaats op dinsdagen 12, 19 en 26 maart, steeds van 19.30-21.30u, in de sociëteit van die Leythe.
Het praktijkmoment zal op een nader te bepalen zondag (van 9.00-12.30u) of avond (19.00-22.00) zijn.

Inhoud

Deze opleiding van drie theorielessen en een praktijkmoment geeft je houvast voor het geven van instructie aan beginners bij Die Leythe. De cursus wordt gegeven door Annemarieke Vermeulen en Anne-Martine Gielis.

Tijdens deze cursus gaan we in op de roeihaal (hoe zou deze eruit moeten zien) en behandelen we de volgende onderwerpen: leren kijken naar roeien, het analyseren van de roeihaal, het verbeteren van roeitechniek en het geven van de eerste lessen (methodiek en didactiek). Er wordt veel tijd besteed aan video, eigen roeivaardigheden en het oefenen in lesgeven.

Het is de bedoeling dat je alle drie de avonden en het praktijkmoment beschikbaar bent als je je opgeeft voor deze cursus.

Stuur bij vragen een bericht naar instructeurscursus@dieleythe.nl (Christien Kellenaers en Anne-Martine Gielis).

Aanmelding

Aanmelding Instructeurscursus 2019

 

Verzending

   

  Verification

   
  Posted in Instructie, Mededelingen instructie, Nieuws

  Ga snel naar

  Nieuwsarchief

  Top