Eerste nieuweledentocht 23 juni

Vijftien nieuwe leden stonden zaterdag 23 juni klaar in roeikleding op de sociëteit voor hun eerste roeitocht. De ontvangst was zoals altijd op Die Leythe hartverwarmend! Vijf ervaren sturen waren in opperbeste stemming om de nieuwe leden veilig naar “het ruime sop” in Wassenaar te begeleiden. Alles onder de bezielende leiding van Corry Lodder, die zelf op de fiets ging om op strategische punten foto’s te maken!

Vooraf werd duidelijk gezegd het is geen instructie … Onder gezang, geklets en al fotograferend vertrokken wij dan ook eerst richting Katwijk en na vishandel Parlevliet en van der Plas bakboord uit de Wetering op richting Wassenaar. Het weer en de omgeving werden steeds mooier, leuk ook om te merken dat roeiers elkaar al snel veel te vertellen hebben. De roeiers wisselden regelmatig en na 1,5 uur konden wij aanleggen in Wassenaar voor koffie en de meegebrachte lunch in café “Het Ruime Sop”.

Daar heeft de recreatiecommissie meer uitgelegd over hun verantwoordelijkheden en activiteiten en meteen een nieuw lid voor de commissie geworven, HULDE. Naast het organiseren van toertochten, ontvangt de commissie ook toerroeiers die bij ons willen roeien en als je als lid van die Leythe een keer elders wil roeien neem je ook contact op met de commissie. Iedereen dus snel de basispermissie halen en de toerwereld ligt voor je open! Vol ideeën en plannen voeren wij terug naar de Sociëteit waar binnenkort de intekenlijst voor de tweede nieuweledentocht op 1 september zal hangen. Wij gaan weer, en U?

Geplaatst in Mededelingen recreatieroeien, Nieuws, Recreatie

Ga snel naar

Kalender

Nieuwsarchief

Social media

Logo_Twitter_49x40 Logo_Facebook_50x50
Top