DE TRADITIONELE OLIEBOLLENTOCHT VRIJDAG 28 DECEMBER 2018

We roeien in gestuurd C-materiaal naar Taveerne De Oude Sluys in Leidschendam.

Kosten: € 5 per persoon voor glühwein en oliebollen. Cash te betalen op de dag zelf voor aanvang van de tocht in de sociëteit.

Basispermissie en scull 1/C1 vereist en een goede conditie. Het kan heel koud zijn eind december en het is een flink eind roeien. Dus schrijf je alleen in als je zeker weet dat je het aan kan.

Verzamelen op Die Leythe om 10.00 uur. Vertrek rond 10.30 uur.

De wherry’s vertrekken eerst en de wat snellere boten het laatst, zodat we allemaal ongeveer gelijktijdig bij Taveerne De Oude Sluys aankomen.

Zorg er voor dat je warm (regen- en windbestendig) genoeg gekleed bent, het kan heel koud zijn op het water. Bij nat weer droge kleren meenemen.

Deze tocht is meestal snel vol, wees er op tijd bij en schrijf je in op de lijst in de sociëteit. Inschrijven per boot mogelijk. Geef aan met wie je in de boot wilt. Geef ook aan als je alleen wilt sturen. Bij individuele inschrijving deelt de commissie je in.

Bij dik aangeklede stuurlieden raden wij een zwemvest aan. Zwemvesten zijn op Die Leythe beschikbaar. Stuur en boeg dragen een oranje fluorescerend hesje, voor de zichtbaarheid op het water.

Saskia Taat

Geplaatst in Mededelingen recreatieroeien, Nieuws, Recreatie

Ga snel naar

Kalender

Nieuwsarchief

Social media

Logo_Twitter_49x40 Logo_Facebook_50x50
Top