COVID-19 update 6 juni

  • Blijf de 1,5 meter afstand in acht nemen.
  • Omdat het afschrijven per kwartier goed verloopt, maken wij de inschatting dat we het kunnen uitbreiden naar  dat er  5 boten per kwartier  afgeschreven kunnen worden. Het maximum van 8 boten aan het vlot blijft staan.
  • De zijdeur van loods hoeft niet meer open gezet te worden.
  • De  70+ uur bloktijd van de woensdagochtend komt te vervallen. Dit vanwege de beperkte belangstelling en de iets versoepelde maatregelen.
  • Douchen na het omslaan is vanaf nu weer verboden! Gezien de watertemperatuur achten wij dit niet meer noodzakelijk. De douches mogen dus NIET gebruikt worden.

Verschuiven van afschrijftijd

Ondanks dat het bestuur meerdere keren heeft verzocht niet door te schuiven met de afschrijftijd, zien wij tot onze grote ergernis dit toch nog gebeuren. Dit vinden wij onacceptabel en asociaal gedrag. Je neemt daarmee  de mogelijkheid van een roei-outing van een ander weg. Dit dwingt ons als bestuur hier maatregelen op te nemen. Als bestuur vinden wij het erg jammer dat we hier toe over moeten gaan en onze energie hierin moeten steken.

Wij gaan vanaf nu het afschrijven meer monitoren. Zien we dat iemand zijn/haar afschrijving doorschuift, krijg hij/zij een waarschuwing. Wanneer we het nog een keer constateren, volgt er een sanctie. We hopen dat het vanaf nu niet meer gebeurt en dat sancties niet nodig zullen zijn. Laten we met z’n allen zorgen dat Die Leythe een gezellige en sociale vereniging blijft.

Posted in Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top