Conditietraining voor alle Leythe roeiers

Die Leythe organiseert in de periode oktober tot en met maart een wekelijkse conditietraining voor alle Leythe-leden die aan hun conditie willen werken. In deze tijd waarin er ’s avonds niet geroeid kan worden en het weer vaak verre van optimaal is om te roeien, is dit zeer aan te raden.
We hebben deskundige begeleiding en een prachtige en grote zaal ter beschikking.
Voor de wedstrijdroeiers is deze training verplicht. De training is zo opgezet dat iedereen kan meedoen.
Tijden:
In oktober van 18.30 – 20.00 uur.
Vanaf 29 Oktober de gebruikelijke tijd: 19.30 – 21.00uur.
Locatie:
Rijnlands Revalidatie Centrum aan de Wassenaarseweg (bij BioScience-park). Er is een gezellige kantine, waar men na afloop gezellig kan bijkletsen en het vocht weer kan vullen. In deze zogenoemde “derde helft” zijn natuurlijk ook niet-deelnemers welkom.
Opzet:
De training bestaat uit:
Warming-up
Cardio-gedeelte met loopvormen en lichte oefeningen in een wat hoger tempo.
Circuitje gericht op kracht-uithoudingsvermogen.
Bij dit onderdeel wordt de groep in tweeën opgedeeld: (a) mensen die hun conditie in de wintermaanden wat op peil willen houden, (b) mensen die aan wedstrijden (ook regio) willen meedoen.
De training wordt bij toerbeurt verzorgd door: Theo Noordman , Willem van Huystee, Wies van Leeuwen, Christien Hanning en Jan Klerks. Jan neemt het specifieke deel voor de wedstrijdroeiers voor zijn rekening.
We rekenen op een enthousiaste en grote deelname!

Posted in Mededelingen jeugd & junioren, Mededelingen recreatieroeien, Mededelingen ROW en veteranen, Mededelingen wedstrijdroeien, Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top