CoachKaderCommissie (CKC)

Tijdens de ALV in november jl. heeft de ROW-commissie haar nieuwe coachplan gepresenteerd. Onderdeel hiervan is het opzetten van een CoachKaderCommissie (CKC), deze commissie biedt een platform van coaches aan coaches. De CKC heeft op dit moment twee doelen: Het opleiden van coaches en bemiddelen tussen roeiers en coaches. Wensen en behoefte van zowel de coach als de roeiers worden hierin meegenomen. Kortom geef je nu instructie, maar wil je ook eens ervaren hoe het is om een vaste ploeg te coachen? De CKC leert je de fijne kneepjes van het coachen: denk aan een ervaren coach die meefietst tijdens coachingsessies of bijvoorbeeld informatieavonden over coaching.

Kunnen coaches en ploegen aan elkaar gekoppeld worden?

Door de CKC wordt een database van alle leden gemaakt waarin staat of zij kunnen coachen, willen coachen en hoe vaak. Wil iemand maar 1x per jaar coachen of liever elke week? Alles wordt mogelijk.

De CKC is nog op zoek naar versterking! Lijkt het je interessant om je in te zetten voor de CKC, stuur dan een mail naar Rowcoach@dieleythe.nl. Heb je in je studententijd gecoacht? Stuur dan ook een mail naar de CKC. Tevens staat de commissie open voor ideeën en tips. Alle input is welkom.

Norma

Posted in Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top