Actualiteiten Lustrum Leythe #105

Aan alles is te merken dat het Lustrum #105 leeft. Tijdens de nieuwjaarsborrel is de lustrumkleding en het lustrumbier gepresenteerd. Veel leden waren zeer enthousiast en de verkoop van de lustrumkleding en het lustrumbier liep dan ook zeer hard. Tevens ontstond er een behoorlijke run op kaartjes voor het lustrumfeest en hebben we met z’n allen het lustrumlied gezongen. Wij willen hiervoor José en Ko nogmaals hartelijk danken voor de muzikale bijdragen tijdens de nieuwjaarsborrel. Zij hebben vol enthousiasme de nieuwjaarsborrel van muziek voorzien en de muzikale begeleiding tijdens het lustrumlied verzorgd. Waarvoor dank. Samengevat: de lustrumcommissie had het lekker druk tijdens de nieuwjaarsborrel. Leuk!

We willen u graag informeren hoe u kaartjes voor het lustrumfeest en de lustrumkleding kunt kopen.

Lustrumfeest (8 februari 2019)

  • Iedere zaterdag en zondag zullen er leden van de lustrumcommissie aanwezig zijn. Bij de lustrumcommissie kunt u kaarten voor het feest kopen. Contant geld is niet nodig, betaling geschiedt bij machtiging.
  • Het is ook mogelijk een kaartje te kopen door geld over te maken naar het rekeningnummer van Die Leythe t.a.v. LR&ZV Die Leythe NL44INGB0000206614 (jeugd/junioren: €10,00 of volwassenen: €12,50).
  • De derde mogelijkheid is het kopen van een kaartje door het sturen van een e-mail naar de lustrumcommissie (lustrum@dieleythe.nl). In deze e-mail vermeldt u uw naam, lidnummer, hoeveel kaartjes u wil kopen, wat voor kaartjes u wil kopen (jeugd/junioren: €10,00 of volwassenen: €12,50), en indien dit bedrag van een ander bankrekeningnummer afgeschreven dient te worden dan het bankrekeningnummer dat bekend is bij Die Leythe van welk bankrekeningnummer dit dan dient te geschieden.
  • Kaartverkoop aan de deur zal alleen plaatsvinden indien er nog kaarten over zijn. De kaartverkoop gaat hard dus wanneer u aanwezig wil zijn bij het lustrumfeest adviseren wij u vooraf een kaartje aan te schaffen.

Lustrumkleding en lustrumbier

  • De lustrumkleding en het lustrumbier zijn vanaf heden te bewonderen zijn in de prijzenkast tussen de sociëteit en de krachtruimte (naast de myfleet-schermen).
  • Lustrumkleding en lustrumbier zijn via de gebruikelijke wijze te verkrijgen bij de kledingcommissie. Vraagt u hier dus naar bij de kledingcommissie.
  • Tijdens de lustrumactiviteiten wordt de lustrumkleding en het lustrumbier verkocht door de lustrumcommissie.  

Vanaf komend weekend zal het lustrumnieuws naast digitaal ook te volgen zijn op een speciaal bord in de sociëteit. Heeft u nog vragen of suggesties? Stuurt u een e-mail naar lustrum@dieleythe.nl.

Feestelijke groet,

De Lustrumcommissie #105

Posted in Nieuws

Ga snel naar

Nieuwsarchief

Top