Korte Vlietwedstrijden 2017

Update 24-11-2017

Foto´s van de wedstrijd:

Blok 1    Blok 2    Overige

Op zondag 19 november worden de Korte Vliet Wedstrijden gehouden. Dit is een tijdrace over 4,7 km over het Rijn-Schiekanaal naar de Korte Vliet. Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op de gezamenlijke wedstrijdsite van beide verenigingen: www.kortevliet.nl. Alleen informatie specifiek voor Leythe leden staat op www.dieleythe.nl/kortevliet2017/.

Tot nu toe werd de wedstrijd door Die Leythe georganiseerd met medewerking van de RV Rijnland en Njord, die onder meer de broodnodige vlotcapaciteit ter beschikking stelden. Deze zomer hebben de besturen van Rijnland en Die Leythe besloten tot een verdergaande samenwerking. Twee Rijnlanders zijn toegetreden tot de wedstrijdcommissie en beide verenigingen zullen hun faciliteiten aan de deelnemers ter beschikking stellen en vrijwilligers leveren. Op deze manier werken de verenigingen toe naar een volledig gelijkwaardige samenwerking.

Korte Vliet voorwaarde voor Heineken en Head

Voor alle ploegen die in 2018 willen deelnemen aan de Heineken of de Head, de Tweehead en Skiffhead is deelname aan de Korte Vlietwedstrijden verplicht. Leythe leden schrijven zich in via de ROW. Leythe ploegen moeten dit jaar startgeld betalen, maar krijgen 50% daarvan terug als minstens de helft van de bemanning zich aanmeldt als vrijwilliger.

Startgelden 2017   
senior skiff € 10.00
veteranen skiff € 10.00
senior twee € 18.00
veteranen twee € 18.00
senior vier € 30.00
veteranen vier € 30.00
senior acht € 50.00
veteranen acht € 50.00

Vrijwilligers gezocht

De wedstrijdorganisatie kan niet zonder vrijwilligers die helpen als tijdwaarnemer of vlothond, op bruggen en bij bochten langs het traject en als EHBO-er. Dit jaar zoeken wij ook twee schippers voor de sloepen die ’s middags van Rijnland naar Die Leythe zullen varen en ’s avonds terug. Zowel Leythe leden die aan de wedstrijd meedoen als niet-roeiende vrijwilligers zijn van harte welkom om bij te dragen aan een soepel en veilig verloop van het evenement. Leden die meeroeien en zich ook als vrijwilliger aanmelden worden ingedeeld in het blok  waarin hun ploeg niet roeit. Aanmelden als vrijwilliger kan via infokvw@dieleythe.nl of op de inschrijflijst in de sociëteit. Vermeld daarbij ook of en in welke ploeg je roeit.

Hebt u nu reeds vragen, dan kunt u een e-mail sturen naar infokvw@dieleythe.nl.

 


Ga snel naar

Agenda

Social media

Logo_Twitter_49x40 Logo_Facebook_50x50

Nieuwsarchief

Top