Informatie
Bezoekadres:


L.R.&Z.V. Die Leythe
Morsweg 148
2332 ER Leiden

Telefoon:  071-576 07 54
E-mail: info@dieleythe.nl

Bereikbaarheid
Met openbaar vervoer:

Die Leythe ligt in de buurt van het station Leiden Centraal. Vanaf het station is het zo'n 10 minuten lopen. Het centrale busstation ligt naast het Centraal Station en dus ook in de buurt van Die Leythe. Kaart

Voor meer informatie over openbaar vervoer naar Die Leythe zie de Openbaar Vervoer Reiswijzer


Met de auto:
1. Vanuit de richting Rotterdam, Rijswijk en Den Haag (rijksweg A4):
Afslag Leiden/Vlietlanden. Hierna Leiden aanhouden. Als u over de eerste brug komt links voorsorteren en een stukje richting Voorschoten gaan. Nadat u over de volgende brug bent gekomen voorsorteren richting Katwijk. U zit nu op de Churchillaan. Deze ongeveer een kilometer volgen en dan komt u bij een grote kruising. Hier rechtsaf slaan naar de Haagweg en doorrijden tot het spoor. Voor het spoor linksaf de brug over en daarna weer naar links. Dan komt u op de Morsweg; op nummer 148 is de ingang naar roeivereniging Die Leythe.

2. Vanuit de richting Den Haag (rijksweg A44):
Afslag Leiden, Noordwijk, Katwijk (afrit 8). Na de afslag rechtsaf. Direct rechts voorsorteren. Bij de stoplichten rechts en direct links. Dit is de Doctor Lelylaan. U gaat de eerste weg links, de Vierlinghlaan. Direct naar rechts en deze weg rechtdoor vervolgen. Via de Leeghwaterstraat en de Lage Morsweg gaat u onder het spoor door en bij de T-splitsing naar links. Op nummer 148 is de ingang naar Roeivereniging Die Leythe.

3. Vanuit de richting Amsterdam (rijksweg A44):
Bij de splitsing rijstrook Leiden-Den Haag, rijksweg A44 aanhouden. Afslag Leiden. Na de afslag (nr. 8) linksaf viaduct onderdoor, N206 volgen. Direct rechts voorsorteren. Bij de stoplichten rechts en direct links. Dit is de Doctor Lelylaan. U gaat de eerste weg links, de Vierlinghlaan. Direct naar rechts en deze weg rechtdoor vervolgen. Via de Leeghwaterstraat en de Lage Morsweg gaat u onder het spoor door en bij de T-splitsing naar links. Op Nummer 148 is de ingang naar roeivereniging Die Leythe.


4. Vanuit de richting Utrecht (rijksweg A12):

De A12 volgen tot Utrechtsebaan, zie verder routebeschrijving onder 1.

5. Vanuit Alphen aan den Rijn:
Via de N11 richting Leiden rijden. De A4 een stukje op richting de afslag Leiden/Vlietlanden. Hierna Leiden aanhouden. Als u over de eerste brug komt links voorsorteren en een stukje richting Voorschoten gaan. Nadat u over de volgende brug bent gekomen voorsorteren richting Katwijk. U zit nu op de Churchillaan. Deze ongeveer een kilometer volgen en dan komt u bij een grote kruising. Hier rechtsaf slaan naar de Haagweg en doorrijden tot het spoor. Voor het spoor linksaf de brug over en daarna weer naar links. Dan komt u op de Morsweg; op nummer 148 is de ingang naar roeivereniging Die Leythe.